Dnes v Ulici: Žofka se rozhoupe k řešení a Bruno s Bárou definitivně zvednou kotvy

Dnes v Ulici: Žofka se rozhoupe k řešení a Bruno s Bárou definitivně zvednou kotvy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
A je po soudu! Co na tom, že poškozený se přijel v novém voze vysmát Ivě přímo do obličeje! Hlavně, že už to mají z krku a mohou se dojemně rozloučit s Bárou a Brunem, se kterými ve 20. sezóně nejspíš diváci počítat nemohou.

Žofka se rozhodla problém řešit s odborníkem

Žofka je chytrá holka, o tom není pochyb. Po problému se sebepoškozováním je i mnohem silnější, a proto důstojně ustává tlak lidí kolem sebe, zejména pak své mámy. Ta na ni tlačí, aby si co nejrychleji zařídila hormonální antikoncepci, jinak může na chatu s Michalem zapomenout. Žofka se na ni zlobí. Její máma šla v poslední době hodně do sebe, ale v této věci znovu sklouzává do starých kolejí. Vždyť se může sama rozhodnout, ne? Ano, právě že může! A tak se tedy rozhodne objednat na gynekologii. Naštěstí jim vypadla pacientka a ona tento problém může mít co nejrychleji za sebou. Michal nestačí zírat, jak svěle se k situaci Žofka postavila. Rozhodla se pro náplast, která je dle jejího i doktorčina uvážení tím nejméně škodlivým řešením. Radostí do vzduchu skáče také Dušková, která teď může Žofku bez obav pustit na Kaštanovu chatu.

Bára podporuje svou mámu u soudu

Bára narychlo odložila odjezd do Dánska, aby u soudu podpořila svou mámu. Předtím se jí však ještě musí omluvit za to, jak na ni vyjela. Iva to však chápe. Bára je dospělá a v autě byla s ní. Celá kauza ji zatížila podobně jako Ivu. Teď nechápe, jak jí mohla lhát. Ničemu by nepomohla. Takhle si mohly své trauma, ve kterém byly společně, také společně odžít. Teď už snad bude klid.

Sražený fotbalista se Ivě směje do tváře

A klid skutečně nastane a soud budou připomínat snad jen odcházející platby na splátky dluhu. Nebo že by Iva pořád trpěla nějakými výčitkami? Možná, ale po výstupu sraženého fotbalisty může na výčitky zapomenout. Ten drzoun jí přijel poděkovat v novém autě! Směje se jí do tváře a zároveň ji ujišťuje, že na auto určitě nepadly všechny Iviny peníze. Jak s tímhle má Iva naložit? Jenoduše, probere to s Vítkem. Toho to sice nadzvedne ze židle, ale usoudí, že s tím nelze dělat nic víc, než nové auto klukovi přát. Protože jak se říká, přej a bude ti přáno.

Loučení s Bárou a Brunem dojme nejednoho diváka

A je to tady. Dlouho plánovaný odjezd Báry a Bruna se odehraje právě dnes. Rozloučení před barákem dokonce stihla i Žofka. Teď mohou všichni pohromadě zamávat dalšímu členovi jejich rodiny. Po Anežce Ulici opouští také Bára a sympaťák Bruno. Ten bude v Coolně vážně chybět. Na druhou stranu si mohou diváci říct, že postavy, které odchází, uvolní místo postavám novým... nebo staronovým? To prozradí až 20. sezóna Ulice!

Zdroj článku:
  • Autorský text