Dnes v Ulici: Bára cítí křivdu, Žofka řeší hormony a Kristýna vytahuje Borkovu minulost

Dnes v Ulici: Bára cítí křivdu, Žofka řeší hormony a Kristýna vytahuje Borkovu minulost
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Klímovi své děti vychovali na principu upřímnosti a spolupráce. Proto se pak Iva s Vítkem nemohou divit tomu, že Bára vyvádí, když zjistí, že se jí lže ohledně soudu. Žofka si pořád ještě nevybrala antikoncepci a Kristýna kazí hezkou přítomnost.

Kristýna na předávání cen zabodovala, přesto nepociťuje úlevu 

Před Daliborovou stále ještě manželkou se Kristýna předvedla, jak nejlépe mohla. Problém ale přetrvává. Teď Kristýně v hlavě vrtá další brouček pochybností. Proč se Dalibor s někým tak úžasným vůbec rozcházel? Jeho manželka je chytrá, vtipná, atraktivní a společenská. Proč někoho takového Dalibor opustil? Nebo ona opustila jeho? Evidentně jim to v něčem neklapalo. Možná nemohla vydýchat skutečnost, že na ni Dalibor měl málo času? Že by jen Kristýna na Borka čekala jako jeho nejvěrnější pejsek? Ale co, víkend si náležitě užili a nachodili desítky kilometrů. Jaká škoda, že jí pak z úst vylétla zdánlivě nevinná otázka. Brával Borek Ivetu na ta samá místa? A už je to tady zase. Dalibor nevěří svým uším. Už jednou Kristýně řekl, aby jeho minulost hodila za hlavu.

Ivu kontaktuje sražený fotbalista, aby uspíšil platbu

Iva se pomalu ale jistě loučí s Bárou, která s Brunem posledních pár nocí před odjezdem do Dánska přespává u rodičů, protože svou milovanou garsonku už vyklidili. Nemůže si pomoct a je jí z toho velice smutno. Takhle přichází o další své milované dítě. Naštěstí nejede sama, ale s Brunem, kterého žádá o to, aby dal na Báru velký pozor. Pořád si myslí, jak dělá dobře, že své dceři neříká o zítřejším soudu... až do té doby, kdy ji znovu tváří v tvář kontaktuje sražený a údajně nadějný fotbalista. Naléhá na uspíšení platby. Taková drzost! Jako by nemohl počkat do soudu, který je už zítra. Zítra? Bára nevěří vlastním uším a hodně se naštve.

Bára má zlost a ruší odjezd do Dánska

Ačkoliv se na to Bára nezdá, prská kolem sebe. Nevinná mámina lež na ni působí jako podraz. Vždyť je dospělá a v tom autě seděla s ní! Má přece právo o takových důležitých věcech rozhodovat sama. Teď odjíždí do Dánska a svou mámu nemůže u soudu ani podpořit. Tak to teda ne, jakmile maličko vychladne, rozhodne se odjezd odložit alespoň o jeden den.

Žofku mrzí, že jí všichni do hlavy vtloukají hormonální antikoncepci

Boj s lidmi kolem sebe svádí také Žofka, která v poslední době řeší tu nejlepší antikoncepci pro sebe. Nechce se chovat hloupě, ale hormony do sebe vážně cpát nehodlá. Michalovi se to snadno řekne. Zatímco ona bude zobat nebezpečné tabletky, on bude úplně v klidu. Kromě její mámy s ní na toto téma promlouvá také Iva. S tou se dá alespoň částečně mluvit. Hormony Žofce necpe jako její máma. Sama přiznává, že s nimi měla špatnou zkušenost. Jenže teď se obsah těchto léků určitě změnil k lepšímu, ne?

Zdroj článku:
  • Autorský text