Dnes v Ulici se bude řešit Žofčina antikoncepce a Evino nicnedělání

Dnes v Ulici se bude řešit Žofčina antikoncepce a Evino nicnedělání
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Eva v Milošovi opět nachází nečekanou podporu. Má plnou hlavu starostí s tím, kde bude pracovat, ale Miloš ji uklidňuje, že do práce vůbec nemusí. To Žofka je znovu v konfliktu se svou matkou, protože nehodlá brát antikoncepci. 

Klímovi s Michalem probírají antikoncepci

Dušková řeší Žofku opět více, než je zdrávo. Ačkoliv má za sebou hodiny a hodiny psychoterapií, znovu je ve stresu a pod tlak dostává také svou dceru. Žofka nechce brát antikoncepci. V tomhle se naprosto spoléhá na Michala, který pravděpodobně používá kondom. Jenže ten není stoprocentní a za těchto podmínek Dušková Žofku na Kaštanovu chatu nepustí. Proč by to také dělala? Aby se dobrovolně stala babičkou? A kdo se pak o to malé bude starat? No samozřejmě, že prarodiče! Iva to takhle vážně nevidí. Samozřejmě se jí to dobře říká, protože její Michal případné těhotenství na svém těle nepocítí. 

Iva Báře lže, protože ji chce uchránit před nepříjemnostmi 

Iva ale neřeší jenom Michala, který jim na rovinu říká, že ve všech ohledech stojí při Žofce. Iva i Vítek vidí, že v tomhle s ním nehnou. Alespoň to ale zkusili a pořád si mohou gratulovat, že se svými dětmi upřímně komunikují. Ne vždy jim ale říkají pravdu. Třeba Báře teď věší bulíky na nos. Bára, která se s Brunem chystá do Dánska, vidí telefonát od Elen. Že by už máma věděla něco ohledně soudu? Ne, to jen Elen chce masáž. Alespoň tohle Iva Báře řekla, aby ji ochránila před nepříjemnostmi. Bára si ale nepřeje, aby se s ní takhle jednalo. 

Eva znovu shání práci ve svém oboru 

Eva je opět bez práce. Coby prodejkyně doplňků stravy zabodovala a pak s prací se vší grácií také sekla. Přece nebude otrokem své umanuté šéfky. Jenže co teď bude dělat? Milena je jízlivá a straší ji, že skončí za barem nebo za pokladnou. Ačkoliv se Evě daří tyto poznámky dobře odrážet, vnitřně se hroutí, protože má Milena vlastně pravdu. Kdo by ji chtěl zaměstnat v jejím věku? Každý, ale opravdu každý raději sáhne po mladším mase. 

Miloš jí nabízí, aby jen tak zůstala doma 

Miloš se ale zachová jako pravý gentleman. Je rád, že Eva s prodejem doplňků stravy skoncovala. Také ji ale nechce vidět znovu za barem. Jak tedy situaci vyřešit? Jednoduše! Navrhne Evě to, co už dříve chtěla. Může zůstat jednoduše doma. On je uživí. Na Karibik to sice nebude, ale je to lepší, než aby si Eva znovu zhuntovala své zdraví. V tomto případě tedy Miloš tajně doufá v to, že Evina sebere všechen rozum do hrsti a začne se chovat jako žena v domácnosti. To znamená, že bude mít navařeno, vypráno, vyžehleno a o Miloška bude náležitě postaráno. Ale může být v klidu, protože tentokrát to Eva nejspíš chápe. 

Zdroj článku:
  • Autorský text