Dnes v Ulici: Vanda propadla online sázení a Blanka už něco tuší

Dnes v Ulici: Vanda propadla online sázení a Blanka už něco tuší
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Luďka čeká drsný pád z jeho výšin. Že by karma? Za to, co Blance provedl a vlastně ji takhle trápil hned dvakrát, ještě nebyl potrestaný. Teď bude sklízet svou sklizeň v podobě nenapravené gamblerky Vandy. 

Každou volnou chvíli Vanda sází a prohrává své peníze 

Vanda lítá v pěkném průšvihu. Od té doby, co jí krupiér doporučil online sázení, nedělá nic jiného. Poslední dobou Luděk neví, na čem je. Vanda je buď podrážděná, nebo až příšerně přeslazená. Co za tím stojí? Že by hormony? Ne, ne, tohle hormony nejsou. Vandiny nálady závisí na tom, zda vyhrála, nebo prohrála. Když si Luděk sečte všechny její špatné nálady, bude vědět, že lítá opravdu ve velkém průšvihu. Peníze pal čert, ale co ta ztracená důvěra? Vždyť Vanda je opravdu nemocná. Je to gamblerka! Kdo by to do Vandy řekl? Jako gamblera si člověk představuje spíše někoho v kapuci a u automatů. Že by gamblerem mohla být atraktivní žena v kostýmku, tak to by nikoho ani ve snu nenapadlo.

Luděk se bude hodně divit, už teď by ho ale mělo něco trknout 

Vanda Luďka znepokojuje. Respektive ho znepokojují její prchlivé nálady. Místo, aby se těšila z životního standardu, který jí dopřává, je podrážděná. Co se děje? Už jednou si dal dohromady její utrácení a její přivýdělky v hotovosti. Pak ale tuto myšlenku rychle zahnal. Ale kdoví? Možná na tom bude něco pravdy. Kde ale dává ty nové věci, které si koupí? Že by je schovávala u Hany? 

Zpozorněla hlavně Blanka, která vidí další problém na obzoru

Jediným štěstím je pro Luďka Blanka, která na Vandě pozoruje tytéž změny. Není ve své kůži a že by ji rozhodil Hanin vážný vztah? To se říct nedá. Navíc si u Blanky dychtivě řekla o peníze a trvala na hotovosti. To je pro Blanku signálem pro to, aby zbystřila. Je to divné. Že by to byla Luďkova karma? Za to, jak se k Blance choval? Že by přišel jeho čas pykat za své předchozí činy? Přece si nemohl myslet, že dostane krásnou ženu a bude žít svůj život ve velkém domě v Říčanech bez mráčků na obloze. 

Kristýna se chystá na akci s Borkem a nebezpečně jí to sluší 

To Kristýna teď na Vandu nemá ani pomyšlení. A to i přesto, že si v minulosti docela rozuměly. Důvodem pro to je její akce s Daliborem. Před jeho pořád ještě manželkou se musí blýsknout. A proto se parádí, aby potom své mámě a zejména Tomáškovi vyrazila dech. Kristýna vzala svůj život do svých rukou. Oproti svého minulého já je teď proaktivní. Místo, aby si zoufala a žila v domněnkách, jde se sebevědomě manželce představit. 

Zdroj článku:
  • Autorský text