Těšte se na další film ze série Evil Dead

Těšte se na další film ze série Evil Dead
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kultovní hororová série se zanedlouho dočká mladšího sourozence. Již brzy se totiž na světlo světa dostane další pokračování. Jakou cestou se vydá? Necháme se překvapit!

Budeme se bát?

Patříte mezi fanoušky již legendární hororové série Evil Dead? Máme pro vás dobrou zprávu! K režii dalšího ze snímků byl nedávno najat irský filmař Lee Cronin.

Cronin se podepsal například pod velmi kladně přijatý film The Hole in the Ground. Tento hororový snímek vypráví příběh malého Chrise, který se po hádce s matkou rozhodne utéct do nedalekého lesa. Tam nalezne obří díru jako po sesuvu půdy. Když se poté vrátí domů, vlastní matka nepoznává jeho změněné jednání. Jako by se v lesích skrývalo tajemství.

Režisér má za sebou i natočení několika epizod nového seriálu pro streamovací službu Quibi.

Evil Dead Now

Přesně tento název si ponese na svět nový díl z kultovní série. Na práci se budou podílet Sam Raimi, ale také hvězda původních filmů s Dead Evil tématikou, Bruce Campbell. Máme se tedy skutečně na co těšit!

Tvůrci prozradili, že natáčení začne ihned, jak to bude možné. Prozatím tedy není nic napevno potvrzeno, protože se čeká, až se situace v Americe umoudří, a bude tak možno podepsat smlouvy i s herci. Není přitom potvrzeno, že by se Campbell mezi herci objevil.

Možná si tento film půjde svou vlastní cestou, a od starších filmových sourozenců se bude chtít poněkud odlišit. Nechme se překvapit!