Nejoblíbenější horory všech dob. Který je ten váš?

Nejoblíbenější horory všech dob. Který je ten váš?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jaké horory se dlouhodobě umisťují mezi těmi nejlépe divácky hodnocenými? Jdeme se jim mrknout na děsivý zoubek. Top trojka právě přichází! Je v ní i ten váš oblíbenec?

Vetřelec

Kultovní sci-fi horor představil na scénu legendární Sigourney Weaver, která se ve vesmírné lodi Nostromo jako statečná Ripleyová utkává s hrozivou bytostí, co se tam ocitla z jiné planety. Film přepsal dějiny science fiction a již od roku 1979, kdy vzniknul, patří mezi to nejlepší, co žánr nabízí.

Vetřelci

I pokračování legendárního filmu se Sigourney Weaver v hlavní roli nemůžeme vynechat. Nezapomenutelný film a mistrný režijní počin Jamese Camerona vznikl již v roce 1986, letos tedy oslavil Kristova léta od natočení.

Mlčení jehňátek

Tento film se nedá popsat, horor s Anthony Hopkinsem se musí vidět! Pokud ještě patříte mezi ty, kdo to nestihli, co nejdříve svou filmovou nedostatečnou napravte. Bývalý vynikající psychiatr Hannibal Lecter odsouzený na doživotí nejen za sérii brutálních vražd, ale i za kanibalismus, se vám rozhodně na pár dní po zhlédnutí filmu vkrade do snů.

Je mezi těmito děsivými filmy i váš oblíbený? A viděli jste všechny tři zmíněné filmy? Nadcházející dlouhé letní večery jsou ideální příležitost pro zkouknutí nějakého pořádného hororu, nemyslíte?