Jak teď žijí Carol a Frank z Kroku za krokem?

Jak teď žijí Carol a Frank z Kroku za krokem?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Čas nejde zastavit, a tak se naši oblíbenci nedávno dožili již sedmi křížků. Nutno dodat, že Carol vypadá stále úchvatně a Frank je aktivním hercem dodnes.

Ze sexy matky od rodiny je nyní sexy sedmdesátnice!

Seriálová mamina z Kroku za krokem vždy platila za upravenou krásku, která se stará nejen o mnoho dětí, ale také sama o sebe a o spokojené manželství. A nutno dodat, že se svým skutečným manželem to dodržuje také. Již od roku 1977 žije ve šťastném manželství s Alanem Hamelem, se kterým jim to spolu skutečně klape. Během letošní pandemie se nechala slyšet, že ani ve svých 73 a manželových 84 letech neztratil jejich vztah jiskru.

„Manželovi každé úterý píchnu dávku testosteronu. Každá středa je pak parádní!“ nechala se slyšet herečka, která otevřeně hovoří o tom, že milostný život s věkem rozhodně nemusí končit. Kromě postelových hrátek si tak karanténu zpříjemňovali také v minibaru na zahradě, kde si vždy v pět odpoledne dali drink. Nachystali si ubrus a vše potřebné, někdy si spolu dokonce zatancovali.

Před rokem se také nechala slyšet, že díky hormonálním přípravkům, které spolu s manželem užívají, je jejich vztah náruživý jako za mlada. Kromě tohoto otevřeného hovoru o soukromí potkáte Suzanne Somers i na různých televizních a filmových událostech, kam se ráda přijde ukázat se svou udržovanou postavou.

Frank stále točí nové projekty

Herec Patrick Duffy se stále pohybuje ve filmovém průmyslu. V roce 2019 s ním vyšly hned tři filmy, a v letos se objevil v epizodách seriálů All Rise a Námořní vyšetřovací služba. Kromě seriálového Franka Lamberta se proslavil také rolí Bobbyho Ewinga v seriálu Dallas.

Herec nedávno zavzpomínal na to, jak jeho rodiče před lety nemilosrdně zavraždili výtržníci, kteří vtrhli do baru ve městě Boulder, kde rodiče žili. Dle svých slov se díky buddhismu s krutým osudem rodičů dokázal smířit a je s nimi dodnes ve spojení.

Také patříte k fanouškům Kroku za krokem?