Filmová adaptace Mamma Mia! bude mít pokračování. Kdy se objeví?

Filmová adaptace Mamma Mia! bude mít pokračování. Kdy se objeví?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po dvou úspěšných filmech s písničkami legendární skupiny Abba se zřejmě zanedlouho dočkáme třetího pokračování příběhů hlavních hrdinů. Kolik vydělala dvojka a jak dlouho už se o plánech na třetí díl ví?

Pokračování bude!

Pro milovníky pohodového filmového muzikálu nebo jen pro lidi, kteří si rádi chodí do kina odpočinout a při tom si třeba poslechnout nestárnoucí hity kapely Abba, přišla skvělá zpráva! Producentka původní verze muzikálu i jeho následných veleúspěšných filmových adaptací, Judy Craymer, nedávno oznámila, že se bude natáčet třetí díl!

Jak dlouho bylo natáčení v plánu?

Judy se nechala slyšet, že plány na třetí díl přišly již mnohem dříve. Uvedla, že nápad na filmovou trilogii měla v hlavě odjakživa, a ještě před začátkem pandemie se začaly domlouvat práce na třetím díle. Studio Universal, které stojí za předešlými dvěma filmy, ji podpořilo, a trojka se bude za nedlouho natáčet.

Ještě dodejme, že se není vůbec čemu divit. Jen v naší zemi vidělo první díl na 750 tisíc diváků, a druhé pokračování příběhu vydělalo celosvětově neuvěřitelných 400 miliónů dolarů! Budeme se těšit, jak se příběhy filmových postav budou vyvíjet dál. Mezi natočením prvního a druhého dílu uběhlo 10 let. Doufejme, že nyní budou práce na pokračování trvat podstatně méně.