Dalším projektem Dannyho Boyla bude snímek Metuzalém

Dalším projektem Dannyho Boyla bude snímek Metuzalém
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Známý režisér se pustí do nového projektu. Bude se jednat o ztvárnění biblického příběhu. Metuzalém je totiž postavou, která se měla dožít velmi vysokého věku.

Nový projekt na motivy biblického příběhu

Režisér, který již má za sebou několik velmi úspěšných projektů, se pouští do nové práce. Bude se jednat o ztvárnění biblického příběhu. Nyní probíhají úpravy scénáře a brzy se začne s natáčením. Jedná se o příběh Metuzaléma, který se podle legendy měl dožít neuvěřitelných 970 let. Původní verzi scénáře zpracoval Tony Gilroy.

Další úspěšný kousek?

Zda se bude opět jednat o celosvětově úspěšný projekt, to ukáže až čas. Jasné je, že režisér Danny Boyle umí zaujmout široké divácké obecenstvo. Stál za úspěchem filmu Milionář z chatrče, za který dostal i Zlatý glób a cenu BAFTA za nejlepší režii. Film také posbíral několik Oscarů. Kromě nejlepší režie i ocenění za nejlepší film, kameru, hudbu nebo adaptovaný scénář.

V hlavní roli se představí…

V hlavní roli připravovaného snímku Metuzalém se objeví Michael B. Jordan. Tento herec se objevil například ve filmu Black Panther nebo Creed, a nemá žádné rodinné konexe na slavného basketbalistu.

Zatím nebylo upřesněno, kdy začne natáčení, ani kdy se můžeme těšit na světovou premiéru. Jedno je však jasné – bude se na co těšit.